Portal Pszczelarski

[Sprzedam] KUBUS Pasieka


W naszej pasiece dbamy o każdy etap procesu powstawania miodów. Produkcja ta na opiera się wyłącznie na metodach naturalnych. Ze względu na usytuowanie pasieki miody każdego roku mają nieco inny bukiet smakowy. Są biologicznie aktywne. Nigdy nie podgrzewamy ich, wszystkie prace wykonujemy ręcznie z wyjątkiem wirowania, które odbywa się na zimno. Szybko miód trafia do słoików nie tracąc przy tym zawartych w nim olejków eterycznych, które odpowiadają za smak i zapach miodu. Sprzętu używamy kwasoodpornego przeznaczony do wyrobu miodu. My sami, nasze dzieci i wnuki jemy ten miód.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2046

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (09 Kwietnia 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Ciasto orzechowe z miodem

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kurczak w różowej marynacie

Herbatka z miodem na przeziębienie

Grillowana karkówka miodowa

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Polska na czele pszczelej Europy 2017

Kradzież 10 uli w Charbinie (powiat słupecki) 2019

Kradzież 3 uli w okolicach Tyńca 2017

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Ciasto czekoladowe z miodem – komentarz do przepisu

Zabezpieczenie pszczoły murarki (Osmia rufa L.) przed zimą

Ciasto czekoladowe z miodem - przepis