Portal Pszczelarski

[Sprzedam] KUBUS Pasieka


W naszej pasiece dbamy o każdy etap procesu powstawania miodów. Produkcja ta na opiera się wyłącznie na metodach naturalnych. Ze względu na usytuowanie pasieki miody każdego roku mają nieco inny bukiet smakowy. Są biologicznie aktywne. Nigdy nie podgrzewamy ich, wszystkie prace wykonujemy ręcznie z wyjątkiem wirowania, które odbywa się na zimno. Szybko miód trafia do słoików nie tracąc przy tym zawartych w nim olejków eterycznych, które odpowiadają za smak i zapach miodu. Sprzętu używamy kwasoodpornego przeznaczony do wyrobu miodu. My sami, nasze dzieci i wnuki jemy ten miód.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1539

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (09 Kwietnia 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Torcik naleśnikowy z miodem

Szybki piernik z miodem na święta

Pierniczki z miodem na święta - wersja 1