Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód Wielokwiatowy Wiosenny Hurtowa Sprzedaż 14zł kg.


Sprzedam miód pszczeli naturalny, wielokwiatowy wiosenny
Wysoka jakość potwierdzona badaniami.

-Wiadra 28kg cena 14zl. za kg.

~~Pierzga Pszczela 205zł kg. od 3 kg.

W ofercie również spirale do dekrystalizacji miodu oraz inne rodzaje miodu.

Możliwy odbiór osobisty z okolic Grójca lub wysyłka paletowa kurierem w atrakcyjnej cenie. Cena hurtowa od 90kg
Zapraszam do kontaktu;

665-406-796

(Wystawiam Fakturę lub Paragon)
W ofercie również inne rodzaje miodów oraz produkty pszczele.
Więcej informacji o naszej działalności znajdą Państwo na stronie internetowej:
www.swiatmiodu.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 5819

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (17 Marca 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Serniczki z malinami i miodem

Pełnoziarniste placki z gruszką i miodem z pyłkiem pszczelim

Placki bananowo-owsiane z miodem

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem

Panna cotta z miodem i orzechami włoskimi

Domowa musztarda z miodem

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Marchewka z jabłkiem i miodem

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych