Portal Pszczelarski
Firma Łysoń
Firma Łysoń

[Sprzedam] Pierzga pszczela - 220 zł/kg


Pierzga jest to połączenie pyłku kwiatowego, miodu, mleczka pszczelego oraz enzymów pszczelich.
Właściwości pierzgi:
- posiada mnóstwo witamin: A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, P i PP oraz pierwiastków: potas, żelazo, selen, magnez, miedź, krzem, chlor, siarkę, mangan, a także enzymy.
- wykorzystuje się ją przy schorzeniach takich jak: przewlekłe zapalenie dróg, przewlekłe zapalenie migdałków, schorzenia kardiologiczne, niedokrwistość spowodowana niedoborem żelaza, schorzenia jelit i żołądka, prostata, anemia, reumatyzm
- działa wzmacniająco i regenerująco np. po chorobach, przy rekonwalescencji, po operacjach, przy niedoborach witamin i minerałów

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1505

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (19 Lutego 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Ogórki z miodem

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem

Domowa musztarda z miodem

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Szynka miodowo-musztardowa z rozmarynem

Żeberka w sosie czosnkowo-miodowym