Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Pierzga pszczela - 220 zł/kg


Pierzga jest to połączenie pyłku kwiatowego, miodu, mleczka pszczelego oraz enzymów pszczelich.
Właściwości pierzgi:
- posiada mnóstwo witamin: A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, P i PP oraz pierwiastków: potas, żelazo, selen, magnez, miedź, krzem, chlor, siarkę, mangan, a także enzymy.
- wykorzystuje się ją przy schorzeniach takich jak: przewlekłe zapalenie dróg, przewlekłe zapalenie migdałków, schorzenia kardiologiczne, niedokrwistość spowodowana niedoborem żelaza, schorzenia jelit i żołądka, prostata, anemia, reumatyzm
- działa wzmacniająco i regenerująco np. po chorobach, przy rekonwalescencji, po operacjach, przy niedoborach witamin i minerałów

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1814

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (19 Lutego 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Miód klonowy

Rój pszczół na jezdni wiaduktu w Szczecinku

Wprowadzenie relikwii Świętego Ambrożego do Kościoła p.w. Matki Boskiej Częstochowskiej w Żabiej Woli

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową