Portal Pszczelarski

[Sprzedam] MIÓD WIELOKWIATOWY. Polska 100%. Badania, certyfikat FSSC.


Sprzedam miód wielokwiatowy i inne
Badania laboratoryjne
Międzynarodowy certyfikat FSSC
.
Słoiki, wiaderka, beczki
Możliwość produkcji marki własnej
Transport gratis - ilości paletowe.
Mniejsze ilości do uzgodnienia
Cena zależna od rodzaju miodu. opakowania,
zamawianej ilości itp.
Od 17,79 zł/kg - brutto - do negocjacji...
Przy dużych ilościach
.
Więcej informacji na telefon:
515 - 499 - 277
.
Tel. czynny Pon. - Sob. w g .8 - 18
W sprawach istotnych do g. 20
Z niedzielą włącznie. . .

Odpowiadam na SMS-y
Oddzwaniam na połączenia
nieodebrane.
Mail: polskimiod@interia.pl
Można pisać 24/7.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 901

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (19 Stycznia 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Nan-e qandi

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu