Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam miód wielokwiatowy 2020 roku BEZ zawartości słonecznika


Sprzedam miód wielokwiatowy majowy łąkowy BEZ zawartości słonecznika - 17 zł / kg hurtowo, Miód 2020 roku, pakowany w wiaderka po 28 kg.

Miód jest świeży, pyszny i pachnący bardzo smacznie!

Mamy następujące rodzaje miodów:

Jest też taki miód:

- Miód gryczany 21 zł. Kg.
- Miód gryczany z zawartością miodu kwiatowego - 20 zł / kg
- Miód lipowy 21 zł. Kg.

W sprzedaży jest również świeży pyłek pszczeli 2020 roku w cenie 35 zł / kg Odbiór z okolic Przemyśla lub dostawa kurierem. Zamówienie hurtowe od 100 kg.

Na miód wystawiam Fakturę, lub paragon.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 765

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (07 Stycznia 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chleb z szafranem i miodem

Nan-e qandi

Piernik sułtański

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ogórki z miodem

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Ciasteczka imbirowe z miodem

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Miodowe ciasto z sezamową bezą