Portal Pszczelarski

[Sprzedam] MIÓD RZEPAKOWY i inne. Słoiki, wiadrka, beczki. Polski - 100%. HURT.


Sprzedam miód rzepakowy i inne
Rzepakowy - 100% z Polski.
Badania laboratoryjne
Międzynarodowy certyfikat FSSC
.
Słoiki, wiaderka, beczki
Możliwość produkcji marki własnej
Transport gratis - ilości paletowe.
Mniejsze ilości do uzgodnienia
Cena zależna od rodzaju miodu. opakowania,
zamawianej ilości itp.
Od 17,79 zł/kg - brutto - do negocjacji...
.
Więcej informacji na telefon:
515 - 499 - 277
.
Tel. czynny Pon. - Sob. w g .8 - 18
W sprawach istotnych do g. 20
Z niedzielą włącznie. . .

Odpowiadam na SMS-y
Oddzwaniam na połączenia
nieodebrane.
Mail: polskimiod@interia.pl
Można pisać 24/7.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 850

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (07 Grudnia 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Filet limonkowo-miodowy z ziołami

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Szynka miodowo-musztardowa z rozmarynem

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu