Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód spadziowy, gryczany lipowy akacjowy


Ilość ograniczona, rozlany w wiadra po 40kg.

Miód jest z mojej pasieki stacjonarnej oraz wędrownej, a także od znajomych pszczelarzy.

Zdjęcie podglądowe koloru miodów, które były w tym sezonie. Dla chętnych co chcą kupić kilka wiader mogę wysłać próbkę miodu.

Miód gdzie jest brak został sprzedany stałym klientom lub nie było w tym sezonie i być może będzie w następnym.

Preferowany kontakt telefoniczny.

Rodzaje miodów:
- Gryczany 18.5 zł/kg
- Lipowy 20.5 zł/kg
- Akacjowy 22 zł/kg
- Spadz iglasta 34 zł/kg
- Wielokwiat brak
- Rzepakowy brak
- Nawłociowy brak
- Faceliowy brak

Zimą będę miał do sprzedania także wosk około 250kg.

Nie sprzedaje miodu w słoikach wysyłkowo, a także pyłku, pierzgi i propolisu.

Możliwa wysyłka na palecie, koszt to około 180zł.
Najlepiej odbiór osobisty.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1051

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (23 Listopada 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Krążki owsiane z żurawiną i miodem

Gniazdka z ciasta kataifi z miodem

Krem czekoladowo-owocowy z bazylią

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Grillowana karkówka miodowa

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Sos malinowo-miodowy