Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Odymiacz do apiwarolu pszczół warroza ApiJet R-20


Proponujemy Państwu odymiacz do spalania tabletek apiwarolu ApiJet.

Odymiacz posiada zasilanie bateryjne w postaci baterii R-20 (D)

Wszystkie elementy mogące mieć styczność z temperaturą wykonane są z aluminium. Pojemnik do spalania tabletki znajduje się na końcu urządzenia, tak aby dym z amitrazą dostawał się bezpośrednio do ula. Jest to ważne, ponieważ całość produktu spalania jest w ulu, co za tym idzie zwiększa się skuteczność środka leczącego, substancja lecznicza nie osadza się na przewodzie doprowadzającym, jest bezpieczniejsze dla pszczelarza. pojemnik na tabletkę jest wykonany w całości z metalu, aby ukierunkować dym bezpośrednio w górę ula, bezpośrednio na gniazdo.

Wysokość przewodu doprowadzającego powietrze to 8mm

Długość przewodu doprowadzającego - 33cm

Długość całości - 45cm

Wystawiam faktury vat, zapraszam do współpracy hurtownie pszczelarskie

cena regularna - 129,99zł

cena promocyjna do 31.09.2020r. - 99,99

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1221

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (27 Września 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Daniel Borak

Daniel Borak

Autor tekstów

Właściciel gospodarstwa pasiecznego Ślężańskie Miody i serwisu partnerskiego www.slezanskiemiody.pl

Projekt Bzykająca Przyczepka

Projekt Bzykająca Przyczepka Edukuje

VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec - relacja z wydarzenia