Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Daszek ula Wielkopolskiego kryty blachą ocynk


Przedmiotem ogłoszenia jest daszek Wielkopolski kryty blachą ocynk.

Daszek wykonany z drewna iglastego. Deska grubości 17 mm i wysokości 105 mm.
Na każdej stronie podwójne nacięcie wentylacyjne gr 2,5 mm.
Pod blachą daszek obity jest płytą pilśniową gr 3 mm.
Łączenie desek metodą wpuszczaną (widoczne na zdjęciu), klejone i skręcane wkrętami.

Możliwość wykonania innych daszków na zamówienie (Warszawskie zwykłe i poszerzane, Dadant 10 i 12 ramek i inne pod zamówienie klienta - Również ze skośnym dachem)
Zamiast płyty pilśniowej możliwe również obicie daszka sklejką lub inną płytą.
Dodatkowo jest opcja ocieplenia styropianem, a zamiast blachy obicia papą.

Wysyłka kurierem lub odbiór osobisty.
Mogę również dowieźć za dopłatą, kwestia dogadania.

Wykonujemy również inne akcesoria pszczelarskie.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1240

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (23 Września 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Morfologia murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Ciasto czekoladowe z miodem - przepis

Rola murarki ogrodowej w uprawach sadowniczych

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami