Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Zatwór ze sklejki + styropian ul wielkopolski ocieplenie


Proponujemy zatwór wykonany ze sklejki i styropianu do ula wielkopolskiego.

Zatwór wykonany na drewnianej ramie, wewnątrz styropian, na zewnątrz sklejka. Rama jest zbijana, sklejka jest przybita zszywkami i przyklejona do ramy. Nie ma mowy o wejściu mrówek, czy odchodzeniu sklejki od ramy Materiał ten doskonale zatrzymuje ciepło, może być stosowany w zimie do zacieśniania i ocieplania kłębu, jak i w lecie przy tworzeniu odkładów.

wymiary:

górna beleczka - 39,3cm

wysokość - 26cm

szerokość 36cm

Jesteśmy legalnie działającą firmą, wystawiamy faktury lub paragony.

Przy większych ilościach istnieje możliwość uzyskania rabatu.

tel. 507 948 910

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 833

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (01 Września 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Marchewka z jabłkiem i miodem

Łosoś w musztardzie i miodzie

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Skład miodu

Kontrola jakości miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Propolis - produkt pszczeli

Smotrawa okazała - roślina miododajna

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasteczka lekko miodowe