Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Pyłek pszczeli / kwiatowy z Lubelszczyzny 39 zł 2020


Pyłek kwiatowy pochodzący z ekologicznie czystych, nieuprzemysłowionych terenów Lubelszczyzny.
Dookoła naszych pasiek rozciąga się widok lasów lub pól uprawnych, ule umiejscowione są z dala od głównych dróg.
Posiadamy pozwolenie na sprzedaż bezpośrednią produktów pszczelich. Nasza pasieka jest pod stałym nadzorem lekarza weterynarii.
Pyłek z sezonu 2020, został wysuszony, oczyszczony, przemrożony.
Bardzo aromatyczny i czysty.
Cena 39 zł / kg

Przesyłka kurierska pobraniowa 25 zł

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1011

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (28 Sierpnia 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Nalewka jaśminowa z miodem

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Wigilijne łazanki na bogato