Portal Pszczelarski

[Sprzedam] ZWALCZANIE WARROZY - INNOWACYJNE DOZOWNIKI CERAMICZNE KWASU MRÓWKOWEGO


INNOWACYJNE DOZOWNIKI KWASU MRÓWKOWEGO, SZCZAWIOWEGO ITP.
Nasz dozownik zapewnia stabilne uwalnianie się par kwasu mrówkowego, przy zmiennej temperaturze w ulu. Dotychczas był to największy problem przy aplikacji kwasu. Dzięki innowacyjnym dozownikom ,,CUR-VARRO" ten problem przestał mieć znaczenie. Nasze dozowniki oszczędzają czas i pieniądze Pszczelarza. Metoda jest mało pracochłonna. Dozownik są wielokrotnego użytku. Więcej informacji o dozownikach na stronie www.Fitoexpert.pl. tel 600-199-494.
Prowadzimy także sprzedaż wysyłkową.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3647

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (01 Marca 2021)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Wsparcie Rynku Produktów Pszczelich 2012/2013

Wsparcie Rynku Produktów Pszczelich 2014 dla osób niezrzeszonych

Linia pszczół car: Bielka 1

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasteczka lekko miodowe

Żurawina z miodem i wanilią

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Biały miód leśny z Mount Oku