Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Leczenie odkładów


ZDROWE ODKŁADY ? Stosuj ceramiczne dozowniki kwasu mrówkowego ,,CUR-VARRO". Ułatwiają skuteczne zwalczanie warrozy dzięki stabilnemu uwalnianiu się par kwasu mrówkowego. Nasza INNOWACYJNA metoda zwalczania warrozy jest tania i skuteczna. Oszczędza czas pszczelarza i nie nie st pracochłonna. Można ja stosować z łatwością nawet na dużych pasiekach. Kwas mrówkowy uwalnia się z dozownika stabilnie nawet przy zmianach temperatury w ulach, dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii produkcji dozowników. Prowadzimy także sprzedaż wysyłkową. tel 600-199-494 e-mail: jacekinveco@gmail.com

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 904

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (26 Czerwca 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

IV Konferencja KD Pszczółka - podsumowanie wydarzenia

II Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego Pszczółka - przebieg wydarzenia

Skuteczna ochrona roślin bezpieczna dla owadów zapylających

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Zabezpieczenie pszczoły murarki (Osmia rufa L.) przed zimą

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.) - Podstawowe informacje

Kopulacja i rozwój murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Wigilijne łazanki na bogato

Majowy miodek z mniszka lekarskiego