Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam matki czerwiące i nieunasiennione


Sprzedam matki pszczele Prima/Gema/Buckfast.
Nieunasiennione: 20zł
Unasiennione naturalnie: 65zł

O mnie:
Jestem pszczelarzem z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem. Hodowlą matek zajmuję się od kilkunastu lat. Nie hoduję na skalę przemysłową (odchowuję do 200 matek w sezonie) dlatego mam możliwość pieczołowicie opiekować się każdą matką oraz często weryfikować ich stan. Mój profesjonalizm poświadczają setki zadowolonych i współpracujących ze mną pszczelarzy. Po więcej informacji oraz ciekawostek zapraszam na: facebook.com/pszczelarzTomek

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1210

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (01 Czerwca 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ciasteczka imbirowe z miodem

Ogórki z miodem

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Słodka sałatka z kurczakiem

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.) - Podstawowe informacje

Ciasto czekoladowe z miodem - przepis

Ciasto czekoladowe z miodem – komentarz do przepisu

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Pierniczki świąteczne z miodem

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami