Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Odkłady pszczele ramka WIELKOPOLSKA krainka buckfast


Mamy na sprzedaż w sezonie 2020 odkłady pszczele 5-ramkowe. Odkład składa się z 5 ramek WIELKOPOLSKICH z czego 3 ramki są ze sprawdzonym czerwiem w różnym stadium i 2 ramki osłonowe – pokarm. W odkładach znajduje się matka czerwiąca, znakowana opalitkiem z sezonu 2020.
Oferujemy w ramach odkładów matki:
BUCKFAST PS
BUCKFAST KB
krainka ALPEJKA
krainka AGT

Odkłady tylko na ramce WIELKOPOLSKIEJ
ODBIÓR TYLKO OSOBISTY (NIE WYSYŁAMY I NIE DOWOZIMY PSZCZÓŁ DO KLIENTA)
Odbiór odkładów w kolejności złożenia zamówienia OD DNIA 15.06.2020Cena: 230zł / odkład
Wymagana PRZEDPŁATA w wysokości 50zł / odkład (więcej informacji udzielę po złożeniu zamówienia)
Odbiór osobisty (Pasieka MIODOLANDIA, Stanisławowo 15, 83-020 Cedry Wielkie k/Gdańska) –

trzy opcje do wyboru:
przyjeżdżacie Państwo z własnymi ulami i przekładamy na pasiece – proszę o zabranie kapelusza,
wypożyczamy transportówki do przewozu odkładów i należy je oddać – kaucja zwrotna 100zł/szt,
kupujecie od nas kartonik do przewozu odkładów – 25zł/szt.

Zamówienia prosimy składać przez naszą stronę internetową https://miodolandia.com.pl/sprzedaz-odkladow-pszczelich-2020r/
Więcej informacji pod numerem 664 863 318

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1208

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (14 Maja 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasteczka lekko miodowe

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Tarta z brzoskwiniami i miodem

Lekka sałatka z miodowym dressingiem

Lekko miodowa sałatka z ogórków i czerwonej cebuli