Portal Pszczelarski

[Współpraca] MIÓD. Dla odbiorców hurtowych, eksporterów. Certyfikat światowy FSSC.


Miód dla odbiorców hurtowych i eksporterów.
Warunki współpracy - do uzgodnienia.
.......................................
Posiadam miód wielokwiatowy i inne
Słoiki, wiaderka, beczki
Możliwość produkcji marki własnej
Transport gratis - ilości paletowe.
Mniejsze ilości: do uzgodnienia
Cena zależna od rodzaju miodu. opakowania,
zamawianej ilości itp
Miody posiadają certyfikat międzynarodowy
i badania laboratoryjne.
.
Więcej informacji na telefon:
515 - 499 - 277
.
Tel. czynny Pon. - Sob. w g .8 - 18
W sprawach istotnych do g. 20
Z niedzielą włącznie. . .

Odpowiadam na SMS-y
Oddzwaniam na połączenia
nieodebrane.
Mail: polskimiod@interia.pl
Można pisać 24/7.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 941

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (13 Maja 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Ogórki z miodem

Sałatka z kalafiora z miodem

Panna cotta z miodem i orzechami włoskimi

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Amarantusowe batoniki z miodem

Amarantus z miodem i migdałami

Pierniczki z miodem na święta - wersja 1

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Wigilijne łazanki na bogato

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą