Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Matki pszczele nieunasienione krainki S, Prima , Gema, na bieżąco


Matki pszczele nieunasienione jednodniówki od zaraz na bieżąco w ciągłej ofercie. Wysyłka maksymalnie do dwóch dni od zamówienia telefonicznego , przeważnie następnego dnia, paczka pocztowa priorytetowa do dwóch dni od wysyłki. Nasza pasieka od wielu lat specjalizuje się w wychowie matek. Matki kraińskie F1 linii S, linii Prima i Gema po reproduktorkach pochodzących z Pasiek Zarodowych w Kocierzowach oraz Mellifera z Siedlec – świadectwa pochodzenia matek reprodukcyjnych. Matki hodowane są w sztucznych miseczkach dzięki czemu przekładane larwy są w odpowiednim wieku, wychów odbywa się w rodzinach wychowujących w obecności matki, do których przekładam ograniczoną ilość mateczników. Po zasklepieniu mateczniki są przekładane do cieplarki. Matki znakowane opalitkami. Transport w plastikowych klateczkach wraz ze świtą pszczół, klateczki w kartonowych pudełkach z odpowiednią wentylacją. Matki nieunasienione w cenie po 20 zł, matki unasienione naturalnie ze sprawdzonym czerwieniem od 25 maja w cenie 60 zł. Koszt przesyłki 14 zł, Powyżej 10 sztuk przesyłka gratis. Gwarancja dotrzymania terminu. Tel.781471129 ,

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1057

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (11 Maja 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Nalewka jaśminowa z miodem

Bigos staropolski na winie z miodem

Bananowe chipsy z miodem

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę