Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Matki pszczele 2020r.


Oferujemy matki pszczele użytkowe po matkach reprodukcyjnych rasy Krainka:

• Z Pasieki Zarodowej w Czerminie:
- LINIA CJ-10
• Z Pasieki Hodowlanej Krzysztofa Loc:
- LINIA Nieska
• Z Specjalistycznego Gospodarstwa Pszczelarskiego Gładys:
- LINIA Hinderhofer

Matki jednodniowe- 20 zł (dostępne od maja 2020r.).
Matki naturalnie unasiennione ze sprawdzonym czerwieniem- 65 zł (dostępne w czerwcu).

Wysyłka lub odbiór osobisty.
Kontakt Tel. 726306216 lub 661242681.
Wysoka k. Wadowic

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1457

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (07 Maja 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bananowe chipsy z miodem

Wigilijne łazanki na bogato

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Pierniczki na miodzie

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Marchewka z jabłkiem i miodem

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Łosoś w musztardzie i miodzie