Portal Pszczelarski

[Sprzedam] SPRZEDAM SUSZARKĘ DO PYŁKU


Sprzedam własnej roboty dużą suszarkę do suszenia Pyłku Kwiatowego . Suszarka mieści jednorazowo do 100kg wsadu mokrego Pyłku Kwiatowego, czas suszenia jednej partii wsadu to 48/60 godz. Suszarka posiada regulowane obroty głównego silnika nadmuchu poprzez autotransformator dodatkowo posiada zainstalowany termostat jak i termometr. Suszarka posiada 9szt. sit samo naciągających się sita o wymiarach 106 x51cm. Natomiast zewnętrzne wymiary suszarki : 140 x 90 x 59cm oraz od strony nadmuchów wysokość wynosi 130cm. Suszarka jest w pełni sprawna przy prawidłowej obsłudze posłuży jeszcze bardzo długo, wymaga tylko odświeżenia Farbą na zewnętrznej jej stronie aby poprawić wizualny wygląd. Cena do uzgodnienia kontakt Tel: 781532102 nie odpowiadam na sms-y.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1564

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (21 Lutego 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kurczak w różowej marynacie

Ryż cytrynowy z miodem

Kluski leniwe w sosie maślano-miodowym

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu