Portal Pszczelarski
Firma Łysoń
Firma Łysoń

[Sprzedam] MIÓD WIELOKWIATOWY i inne. Certyfikaty: PL, BRC. Cena od 8,65 / 400 g. HURT


Podana cena netto.W słoiku 400 g. DO UZGODNIENIA...
Słoik 1000 g. - 19,50 netto
Luz - 15,50 netto - wiaderka , beczki
Słoiki, wiaderka, beczki - HURT.
...................
Inne opakowania i rodzaje miodu - na telefon
i na maila.
...
Certyfikaty:
PL - polski
BRC - Globalny Standard Bezpieczeństwa Żywności
...
Posiadam 10 rodzajów miodu:
Wielokwiatowy, lipowy, gryczany, spadziowy i inne...
Wielokwiatowy ekologiczny też.
...........................................
WAŻNE: Miód pochodzi z rolniczego, czystego
ekologicznie Lubelskiego Roztocza.
...........................................
Więcej informacji na telefon i maila
.
.......KONTAKT:
Kontakt: Adam 515 499 277
Pon. - Sob. w g .8-18.
Tematy istotne: do g. 20
Z niedzielą włącznie.
.
Mail: polskimiod@interia.pl
.
Oddzwaniam na połączenia
.......nieodebrane.
Czytam i odpowiadam na SMS-y
.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1940

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (14 Lutego 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Zabezpieczenie pszczoły murarki (Osmia rufa L.) przed zimą

Morfologia murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.) - Podstawowe informacje

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek