Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód Pszczeli Prosto z Pasieki


ŚWIAT MIODU SC OFERUJE
NATURALNE MIODY PSZCZELE PROSTO OD PSZCZELARZA

Skrystalizowane nie podgrzewane, bez domieszek. Miód pakowany w wiaderka od 15 do 30 kg oraz beczki około 300kg.

Miody w wiaderkach: Wielokwiatowy 14zł kg, Gryczany 16zł kg
Rzepakowy 14.50zł kg, Lipowy 17.50zł kg
Mniszek 14.50zł kg, Leśno Spadziowy 15zł kg, Klonowy 14.50zł kg

Miody w beczkach: Lipowy 17zł kg, Wielokwiatowy z rzepakiem 13,50zł kg Rzepakowy 14zł kg.

Pierzga hurt od 155-140 zł kg zależnie od ilości, Pyłek kwiatowy 45-38zł
Odbiór osobisty z okolic Grójca lub wysyłka kurierem na palecie. Wysyłka od 100-200kg cena 100 zł. 201-400kg 155zł. 401-700kg 190zl. Na miód wystawiam fakturę, pochodzenie miodu: Unia Europejska Zapraszam do kontaktu 665-406-796 lub 500-488-399 swiatmiodu123@gmail.com

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1295

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (30 Stycznia 2020)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Chleb na owsiance z miodem

Bigos z miodem

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasteczka lekko miodowe

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Szkolny Dzień Pszczoły

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu