Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Węza Pszczela prod. Miody Podkarpackie


Witam.
Jak co roku oferuję w sprzedaży nadwyżkę węzy pszczelej wielkopolskiej wyprodukowanej w Krośnie ( Ustrobna ) w firmie " Miód Podkarpacki"
Węza w 5-cio kg opakowaniach z pieczątką producenta.
Na kilogram wchodzi 16-17 plasterków.
Komórka standard 5.4

Jest to POLSKA węza w oryginalnych opakowaniach producenta, z pieczątką.
Aktualne badania dostępne na stronie producenta.

Data produkcji 10.01.2023

Wosk pochodzi z własnej pasieki, oraz jest skupowany w naszym sklepie pszczelarskim od okolicznych pszczelarzy.

CENA 58 zł/kg

Wysyłka tylko pełnych opakowań kurierem za pobraniem wg cennika.
Węza jest również dostępna w sklepie stacjonarnym.

Zamówienia przyjmuję telefoniczne, jeśli nie odbieram lub nie mam zasięgu oddzwonię.

!!Zamówienia tylko telefonicznie !!
!!Zamówienia tylko telefonicznie !!
!!Zamówienia tylko telefonicznie !!

Więcej info tel.
Polecam!!

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 6109

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (08 Marca 2023)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Kapusta czerwona z porto

Chałka z szafranem i miodem

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Wigilijne łazanki na bogato

Bananowe chipsy z miodem

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą