Portal Pszczelarski

[Inne] Produkcja - marka własna - private label. Certyfikat światowy FSSC.


OGŁOSZENIE AKTUALNE - można dzwonić i pisać.
.................................
Na zamówienie tworzymy marki własne dla
odbiorców hurtowych i eksporterów.
Warunki współpracy - do uzgodnienia...
.....................................
Posiadam miód wielokwiatowy i inne
Słoiki, wiaderka, beczki
Możliwość produkcji marki własnej
Transport gratis - ilości paletowe.
Mniejsze ilości: do uzgodnienia
Cena zależna od rodzaju miodu. opakowania,
zamawianej ilości itp
Miody posiadają certyfikat międzynarodowy
i badania laboratoryjne.
.
Więcej informacji na telefon:
515 - 499 - 277
.
Tel. czynny Pon. - Sob. w g .8 - 18
W sprawach istotnych do g. 20
Z niedzielą włącznie. . .

Odpowiadam na SMS-y
Oddzwaniam na połączenia
nieodebrane.
Mail: polskimiod@interia.pl
Można pisać 24/7.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1728

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (29 Grudnia 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kaczka duszona z miodem w sosie pomarańczowym na czerwonej kapuście

Herbatka z miodem na przeziębienie

Udka kaczki z gruszkami karmelizowanymi w miodzie

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 2.

BeePower! w Polsce i za granicą

BeePower – Be or not to be, depends on a bee!

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku