Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Pyłek kwiatowy / pszczeli z polskiej pasieki 39 zł


Pyłek kwiatowy pochodzący z ekologicznie czystych, nieuprzemysłowionych terenów Lubelszczyzny.
Dookoła naszych pasiek rozciąga się widok lasów lub pól uprawnych, ule umiejscowione są z dala od głównych dróg.
Posiadamy pozwolenie na sprzedaż bezpośrednią produktów pszczelich. Nasza pasieka jest pod stałym nadzorem lekarza weterynarii.
Pyłek z sezonu 2019, został wysuszony, oczyszczony, przemrożony.
Bardzo aromatyczny i czysty.
Cena 39 zł / kg

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 871

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (22 Grudnia 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

I Konferencja Pszczelarskiego Klubu Dyskusyjnego Pszczółka między Łodzią a Warszawą - przebieg spotkania

II Konferencja Pszczelarska Klubu Dyskusyjnego Pszczółka - przebieg wydarzenia

Współdziałanie pszczelarzy w zakresie promocji i sprzedaży

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Partner serwisu

Stowarzyszenie działające na rzecz ekologii i protekcji owadów zapylających, głównie dziko żyjących pszczół. Sprawdź: www.naturaiczlowiek.org

Pszczoły i pszczelarstwo trzech kontynentów - zaproszenie na wykład

Zadrzechnia fioletowa (Xylocopa violacea L.) - pszczoła samotnica

Kontrowersje z życia pszczół - zaproszenie na wykład otwarty

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Różano-orkiszowy torcik naleśnikowy z miodem

Chleb na owsiance z miodem

Panna cotta z miodem i orzechami włoskimi