Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Przezimowane rodziny pszczele wraz z ulami odkładowymi.


Przyjmuję zamówienia (jeszcze po starej cenie- 400 zł) na rodziny pszczele z ulami odkładowymi, które będą sprzedawane w marcu 2020 r po oblocie wiosennm pszczół.Pszczoły zostały zakarmione i leczone na Warrozę.Cena dotyczy jednej rodziny pszczelej ułożonej do zimowli na 6 plastrach snozowych wymiaku wielkopolskiego plus jedna ramka wielkopolska pusta lub częściowo odbudowana na skraju gniazda ( jak na zdjęciu).Wzmocnione drutem snozy można tak samo jak ramki wyjmować i stosować zamiennie z ramkami.Rodziny posiadają znakowane matki tegoroczne(Carnica Celle)i część zeszłoroczne ( Carnica Singer). Są to matki f1 po matkach reprodukcyjnych ( hodowla własna.Odbioru rodzin trzeba dokonać we własnym zakresie w dogodnym wcześniej umówionym terminie. Zamawiając powyżej 10 rodzin należy wpłacić zaliczkę, ale cena wówczas jest niższa (szczegóły telefonicznie).Są to pszczoły łagodne, wykorzystujące dobrze wszystkie pożytki. Zamówienia przyjmuję telefonicznie pod nr 32 284 64 00.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2409

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (30 Października 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Bigos z miodem

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem

Ogórki z miodem

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Wigilijne łazanki na bogato

Bananowe chipsy z miodem

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem