Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam Dwa Barakowozy Pszczelarskie


Sprzedam dwa kompletne i zadbane Barakowozy zasiedlone rodzinami pszczelimi, Barakowozy w pełni sprawne nadające się do wędrownej gospodarki pasiecznej. Barakowozy wyposażone są w ule typu Wielkopolskiego każdy ul składa się z wysokiej dennicy z poławiaczem pyłku dwóch pełnych korpusów oraz korpus ½ Wielkopolski (czyli dwa i pół korpusa) podkarmiaczki powałowe 5L. kraty odgrodowe , maty boczne słomiane. Jeden Barakowóz mieści 20 uli a drugi nieco większy mieści 24 ule. Osoby zainteresowane zakupem Barakowozów zapraszam do rozmowy telefonicznej w celu uzyskania dodatkowych informacji nie odpowiadam na sms-y. Cena Barakowozów do uzgodnienia mogę sprzedać je pojedynczo lub obydwa razem . Załączam zdjęcia Barakowozów.Tel. 781532102

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3246

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (20 Października 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chleb z szafranem i miodem

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu