Portal Pszczelarski
Firma Łysoń
Firma Łysoń

[Sprzedam] Zatwór ze sklejki + styropian ul wielkopolski ocieplenie


Proponujemy zatwór wykonany ze sklejki i styropianu do ula wielkopolskiego.

Zatwór wykonany na drewnianej ramie, wewnątrz styropian, na zewnątrz sklejka. Rama jest zbijana, sklejka jest przybita zszywkami i przyklejona do ramy. Nie ma mowy o wejściu mrówek, czy odchodzeniu sklejki od ramy Materiał ten doskonale zatrzymuje ciepło, może być stosowany w zimie do zacieśniania i ocieplania kłębu, jak i w lecie przy tworzeniu odkładów.

wymiary:

górna beleczka - 39,3cm

wysokość - 26cm

szerokość 36cm

Jesteśmy legalnie działającą firmą, wystawiamy faktury lub paragony.

Przy większych ilościach istnieje możliwość uzyskania rabatu.

tel. 507 948 910

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 674

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (19 Października 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu

Szkolny Dzień Pszczoły

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Wigilijne łazanki na bogato

Bananowe chipsy z miodem

Nalewka jaśminowa z miodem

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Marchewka z jabłkiem i miodem

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Historia pasieki rodzinnej Netczuków

Ciasto czekoladowe z miodem - przepis

Zabezpieczenie pszczoły murarki (Osmia rufa L.) przed zimą