Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Zatwór ze sklejki + styropian ul wielkopolski ocieplenie


Proponujemy zatwór wykonany ze sklejki i styropianu do ula wielkopolskiego.

Zatwór wykonany na drewnianej ramie, wewnątrz styropian, na zewnątrz sklejka. Rama jest zbijana, sklejka jest przybita zszywkami i przyklejona do ramy. Nie ma mowy o wejściu mrówek, czy odchodzeniu sklejki od ramy Materiał ten doskonale zatrzymuje ciepło, może być stosowany w zimie do zacieśniania i ocieplania kłębu, jak i w lecie przy tworzeniu odkładów.

wymiary:

górna beleczka - 39,3cm

wysokość - 26cm

szerokość 36cm

Jesteśmy legalnie działającą firmą, wystawiamy faktury lub paragony.

Przy większych ilościach istnieje możliwość uzyskania rabatu.

tel. 507 948 910

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 834

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (19 Października 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem

Irlandzkie bułeczki owsiane z miodem

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Lawendowe ciasto dyniowe

Plackowe brownie z cukinią i miodem

Serniczki z malinami i miodem

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kurczak w różowej marynacie

Kaczka pieczona z miodem, jabłkami i żurawiną

Udka kaczki z gruszkami karmelizowanymi w miodzie

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich