Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Matki czerwiące do jesiennej wymiany


Matki czerwiące do jesiennej wymiany, naturalnie unasiennione lub inseminowane. Linie: kortówka, buckfact, gema.

Ceny:
naturalnie unasiennione - 65zł,
inseminowane - 100zł

O mnie:
Jestem pszczelarzem z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem. Hodowlą matek zajmuję się od kilkunastu lat. Nie hoduję na skalę przemysłową (odchowuję do 200 matek w sezonie) dlatego mam możliwość pieczołowicie opiekować się każdą matką oraz często weryfikować ich stan. Mój profesjonalizm poświadczają setki zadowolonych i współpracujących ze mną pszczelarzy. Po więcej informacji oraz ciekawostek zapraszam na: facebook.com/pszczelarzTomek

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1786

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (12 Października 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Ryż cytrynowy z miodem

Tarta z brzoskwiniami i miodem

Herbatka z miodem na przeziębienie

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Rola murarki ogrodowej w uprawach sadowniczych

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.) - Podstawowe informacje

Historia pasieki rodzinnej Netczuków

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Wigilijne łazanki na bogato

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Bananowe chipsy z miodem