Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Nieaktualne - Apikel Plus - doskonały pokarm zimowy


W tym sezonie pszczoły w dużej mierze zakarmiły się same na zimę w związku z czym zostało mi trochę pokarmu zimowego Apikel Plus. Jest to świetny pokarm do zakarmiania zimowego. Data ważności do lipca 2020 roku. Więcej informacji na telefon. Cena to 55 zł za jeden kanister o pojemności 10 litrów. Waga kanistra to ok. 14 kg.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2428

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (15 Września 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Charakterystyka rodzaju Varroa i opis gatunku Varroa destructor

Varroa sp. jako immunosupresor chorób wirusowych

Pszczoła miodna. Liczebność roju pszczół, zachowanie i rasy

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Zimowy torcik z żurawiną i kremem z białej czekolady

Szpinak z gruszką, pomarańczą i miodem

Korzenna sałatka z tofu i miodem na jabłkach