Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Odkłady pszczele, 12-14 ramek, nakarmione, do zimowania


Mam na sprzedasz odkłady pszczele - 10-15 sztuk.
12-14 ramek wielkopolskich w odkładzie, plastry tegoroczne - nowe. Pszczoły nakarmione, odymione, przygotowane do zimowli, obsiadające 12-14 plastrów.
Matki wymienione, naturalnie unasiennione lub inseminowane - kortówka, buckfast, gema.
Po wiecej szczegółów proszę o kontakt telefoniczny.
Cena 500zł.

O mnie:
Jestem pszczelarzem z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem. Hodowlą matek zajmuję się od kilkunastu lat. Nie hoduję na skalę przemysłową (odchowuję do 200 matek w sezonie) dlatego mam możliwość pieczołowicie opiekować się każdą matką oraz często weryfikować ich stan. Mój profesjonalizm poświadczają setki zadowolonych i współpracujących ze mną pszczelarzy. Po więcej informacji oraz ciekawostek zapraszam na: facebook.com/pszczelarzTomek

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1430

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (18 Sierpnia 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem