Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Miód z tegorocznych zbiorów 2019 - Naturalny


Dzień dobry państwu,

pszczelarstwem zajmujemy się już kilka dobrych lat. Zaczynaliśmy od sprzedaży samego miodu, teraz nasza działalność jest szersza.
W aktualnej ofercie sprzedaży miodu, posiadamy różne jego rodzaje:
- wielokwiatowy,
- rzepakowy,
- akacjowy.

Podana cena dot. jednego słoika miodu, o standardowej pojemności 0,9 l., czyli ok. 1,3 kg. miodu w jednym słoiku.

Pasieka ulokowana jest w małej miejscowości w województwie świętokrzyskim. Zlokalizowana jest na terenach leśnych, dzięki czemu wolna jest od spalin samochodowych czy środków ochrony roślin.

Produkcja nie nastawiona na sprzedaż masową (ogólnopolską), dzięki czemu pozyskiwany miód z pasiek jest bardzo dobrej jakości bez dodatków.

W przypadku zakupu jednorazowo większej ilości sztuk istnieje możliwość negocjacji ceny, uzależnionej od liczby produktu.

Sprzedaż odbywa się po przez dwie formy:
- odbiór osobisty,
- wysyłka na koszt kupującego.

Zachęcam do zakupu i kontaktu.
Pytania prosimy kierować pod nr tel.: 535 253 408
:-)

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1509

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (25 Czerwca 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Pierniczki świąteczne z miodem

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Nalewka jaśminowa z miodem

Bananowe chipsy z miodem

Wigilijne łazanki na bogato