Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Doradztwo/wspólpraca/porady/konsultacje


Witam,

Jestem dyplomowanym mistrzem pszczelarskim z ponad 20 letnim doświadczeniem, pasjonat - w swojej karierze udzielałem niezliczonej liczby prelekcji, a pasją do pszczelarstwa zaraziłem welu znajomych.

Jeśli jesteś osobą początkującą/średniozaawansowaną lub zaawansowaną i najzwyczajniej potrzebujesz porady lub pomocy - zapraszam do kontaktu telefonicznego. Do 150 km oferuje dojazd na miejsce i rozpoznanie problemu. Cena konsultacji pozostaje uzalezniona od złożoności problemu/ ilości wizyt oraz dystansu.

Proszę wyłącznie o kontakt telefoniczny - szybciej odbiorę niż odpiszę,
.
Roman
‭883 030 881‬

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 983

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (17 Czerwca 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Słodka sałatka z kurczakiem

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Kapusta czerwona z porto