Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Wysokiej jakości pyłek kwiatowy ze zbiorów 2014


Sprzedam wysokiej jakości, suszony w temperaturze 38°C, przemrożony i wyczyszczony pyłek kwiatowy ze zbiorów 2014.

Kontakt: 661532990

---
Ogłoszenie grzecznościowe Portalu Pszczelarskiego

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1534

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (03 Marca 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Skład miodu

Kontrola jakości miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Partner serwisu

Stowarzyszenie działające na rzecz ekologii i protekcji owadów zapylających, głównie dziko żyjących pszczół. Sprawdź: www.naturaiczlowiek.org

Badania: na jakim obszarze występuje pszczoła samotnica - zadrzechnia fioletowa?

Walne zgromadzenie członków Stowarzyszenia Natura i Człowiek

Chroniąc pszczoły dbasz o siebie

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zdrowie i leki prosto z pasieki 2018

Otwarcie Sezonu Pszczelarskiego w firmie Łysoń - Poznań 2016

Kradzież 28 uli w gminie Głubczyce 2017

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową