Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam pszczoły rójki pszczele


Sprzedam rójki pszczele. Pasieka prowadzona jest czystym i górskim klimacie Doliny Popradu.

Pszczoły są bardzo dobrej kondycji, zdrowe i wolne od wszelkich chorób.

Cena za rójkę od 200-300 zł, w zależności od wagi.

Kontakt: 505-496-749

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1570

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (20 Maja 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Morfologia murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Kopulacja i rozwój murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Rola murarki ogrodowej w uprawach sadowniczych

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Podstawowy kurs o pszczołach i pszczelarstwie (5/5) 2015/2016

Święto Miodów Ziemi Łukowskiej 2017

Jak wygląda ochrona pszczół na Śląsku w 2017?

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Przegląd gniazda – wskazówki

Hodowla a chów pszczół

Odkażanie ramek z woszczyzną kwasem octowym

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Żurawina z miodem i wanilią

Miodowe ciasto z sezamową bezą