Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Matki pszczele 2019r.


Oferujemy matki pszczele użytkowe po matkach reprodukcyjnych rasy Krainka:

• Z Pasieki Zarodowej w Czerminie:
- LINIA CT-46
- LINIA CJ-10
• Z Pasieki Hodowlanej Krzysztofa Loc:
- LINIA Nieska
• Z Specjalistycznego Gospodarstwa Pszczelarskiego Gładys:
- LINIA Hinderhofer
• Z Kompleksu Pszczelarskiego Jacka Jaroń:
- LINIA Erika

Matki jednodniowe- 20 zł (dostępne od 6 maja 2019r.).
Matki naturalnie unasiennione ze sprawdzonym czerwieniem- 65 zł (dostępne końcem maja).

Wysyłka lub odbiór osobisty.
Kontakt Tel. 726306216 lub 661242681.
Wysoka k. Wadowic

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1416

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (03 Maja 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Skład miodu

Kontrola jakości miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Bastani – perskie lody szafranowe

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bigos staropolski na winie z miodem

Wigilijne łazanki na bogato

Nalewka jaśminowa z miodem

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku