Portal Pszczelarski
Firma Łysoń
Firma Łysoń

[Sprzedam] Skrzynka pojemnik organizer na miód, słoiki małe duże - personalizacja


Sprzedam drewniane skrzynki, organizery, nosidełka na słoiki z miodem, konfiturami itp.
Dwie wielkości, na trzy słoiki 900 i 500ml
Personalizacja laserem już od zamówienia kilku szt, możliwa z każdej strony skrzynki.
Wysyłka kurierem DPD lub Poczta Polska, przedprzelew lub pobranie.
Odbiór osobisty w okolicy Radzynia Podlaskiego
Cena 12zł przy zamówieniu 30szt+ wersji na słoiki 900ml, 10zł na słoiki 500ml - w cenie uwzględniona personalizacja
Mniejsze ilości - proszę dzwonić, cena ustalana indywidualnie.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3727

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (10 Kwietnia 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu