Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Skrzynka do wysyłki pakietów pszczelich transportowa wysyłkowa


Skrzynka transportowa do wysyłki pakietów pszczelich.

W komplecie dekielek do zabezpieczenia otworu wsypowego.

Wymiary to 36cm x 25cm x 18,5cm

mieści się w korpusie wielkopolskim.

Na górze skrzynki napisy "GÓRA", "ŻYWE PSZCZOŁY"

Skrzynki są solidne, zbijane i klejone.
Cena przed sezonem - 20zł
Do paczki mieści się 8szt
wysyłka za pobraniem 25zł

tel. 507 948 910

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 958

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (28 Marca 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Skrzydełka z miodem i chili

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Partner serwisu

Stowarzyszenie działające na rzecz ekologii i protekcji owadów zapylających, głównie dziko żyjących pszczół. Sprawdź: www.naturaiczlowiek.org

Pszczoły i pszczelarstwo trzech kontynentów - zaproszenie na wykład

Kontrowersje z życia pszczół - zaproszenie na wykład otwarty

Walne zgromadzenie członków Stowarzyszenia Natura i Człowiek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu