Portal Pszczelarski

[Sprzedam] ODKŁADY PSZCZELE RÓJ MATKI PSZCZOŁA PSZCZOŁY UL


Mam do zaoferowania rezerwacje na odkłady pszczele. Do wyboru:

1. warszawska poszerzana (2 ramki czerwiu i 1 ramka osłonowa)
2. wielkopolska (3 ramki czerwiu i 1 osłonowa)
3. dadanta (2 ramki czerwiu i 1 osłonowa)

+

MATKA PSZCZELA UNASIENIONA KRAINKA CAR (niebieski opalitek)
do wyboru:
1. linia CT46
2. AlSin
3. Alpejka

!!! RASA BARDZO ŁAGODNA !!!

Ocena terenowa: Matki przyjmowane bardzo dobrze. Rodziny silne o dynamicznym rozwoju, dobrze czyszczą gniazdo, zbierają dużo pyłku Pszczoły łagodne, pracowite.

Termin wysyłki lub odbioru osobiście od 15 czerwca 2015 wg kolejności zgłoszeń lub indywidualnego ustalenia telefonicznie

CENA: 200PLN
+
KOSZT WYSYŁKI KURIERSKIEJ:
wpłata na konto:
1 odkład - 35 PLN

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3907

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (25 Lutego 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Krem jaglany z prażonym jabłkiem, rodzynkami i miodem

Zimowy torcik z żurawiną i kremem z białej czekolady

Amarantusowe batoniki z miodem

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Ewidencje przy rozliczaniu się na podstawie PKPiR

Wsparcie rynku produktów pszczelich w latach 2016/2017, 2017/2018, 2018/2019 - koszty podlegające refundacji oraz podmioty uprawnione do składania projektów

Zasady rozliczania się w ramach projektu WRPP w latach 2016/2019

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową