Portal Pszczelarski

[Sprzedam] ule poliuretanowe


Sprzedam ule wielkopolskie 10 - ramkowy. W skład ula wchodzą dennica higieniczna, 2xkorpus 1/1, 1x korpus 1/2, powałko podkarmiaczka, daszek.

Możliwość skorzystania z refundacji KOWR.

CENY ELEMENTÓW WCHODZĄCYCH W SKŁAD ULA

UL wielkopolski 10 - ramek
Daszek 50 zł
Podkarmiaczka 65 zł
Korpus 1/1 70 ZŁ
Korpus 1/2 55 ZŁ
Dennica Higieniczna 75 zł
Stojak pod ul 50 zł (możliwość wykonania pod dowolny typ ula)

UL ostrowskiej 10 - ramek
Daszek 50 zł
Podkarmiaczka 65 zł
Dennica Higieniczna 75 zł

Możliwość skorzystania z refundacji KOWR.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2901

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (27 Marca 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Żurawina z miodem i wanilią

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Kapusta czerwona z porto

Piernik sułtański