Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Nasiona roślin miododajnych z własnego ogródka


Zebrane z własnego ogródka pszczelarskiego nasiona roślin miododajnych: Wieloletnie – trojeść krwista, trojeść bulwiasta,trojeść amerykańska, hyzop lekarski, szałwia okręgowa, lofant, przegorzan trwały,macierzanka piaskowa, smotrawa okazała, rożnik przerośnięty, lawenda, jeżówka purpurowa,karagana, stulisz, amorfa krzewiasta.
Dwuletnie – nostrzyk żółty, szczeć draperska, dziewanna.
Jednoroczne – ogórecznik lekarski, słonecznik drobnokwiatowy, kocimiętka.
Nasiona pakowane są po 1g do 5g (w zależności od wielkości nasion), jedno opakowanie cenię po 2,50zł. E-mail j.t.kakol@gazeta.pl tel. 664688136

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1499

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (21 Lutego 2014)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Udka kaczki z gruszkami karmelizowanymi w miodzie

Tarta z brzoskwiniami i miodem

Sos malinowo-miodowy

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Piernik sułtański

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Kapusta czerwona z porto