Portal Pszczelarski

[Sprzedam] (19,00 zł/kg) Miód premium wielokwiatowy letni z Ukrainy


Miód Ukraiński Wielokwiatowy Premium
- w wiadrze 25 kg - 18,70 zł/kg z VAT
(od 12 wiader pytaj zniżkę u menedżera)
- w beczce 290 kg - 18,20 zł/kg z VAT.

Miod premialnej jakości, którym jego zamierzyła przyroda. Zbiera się pszczołami w regionach północno – wschodniej Ukrainy, głównie ze słonecznikowych pól.

Wysoka gatunkowośc każdej partii miodu jest potwierdzona weterynaryjną kontrolą Polski i badaniami autorytatywnych laboratoriów.

Dostawa z magazynu pod Warszawą - 3 dni i kosztuje:
1-3 wiadra kurier GLS 35 zł z VAT za każde wiadro, płatność za pobraniem
4-11 wiader kurier Geis 150 zł z VAT, płatność za pobraniem

12-24 wiader kurier Geis 230 zł z VAT, płatność za pobraniem
1 beczka kurier GEIS 170 zł z VAT
2 beczki kurier GEIS 230 zł z VAT.
Usługa płatność za pobraniem włączona do wartości.

Pełny komplet dokumentów na miód, który jest przygotowany do sprzedaży może być ściągnięty tutaj: https://nectarica.com/quality-sertificate/?lang=pl
Telefon: +48 (22) 400 43 01 (pn - pt 8.00 - 17:00)
Strona internetowa, Kup online: https://sklep.nectarica.com/

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 20015

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (17 Września 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Ciasto czekoladowe z miodem – komentarz do przepisu

Rola murarki ogrodowej w uprawach sadowniczych

Kopulacja i rozwój murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Krem jaglany z prażonym jabłkiem, rodzynkami i miodem

Gniazdka z ciasta kataifi z miodem

Kuskus z warzywami, ziarnami i miodem