Portal Pszczelarski

[Sprzedam] (19,00 zł/kg) Miód premium wielokwiatowy letni z Ukrainy


Miód Ukraiński Wielokwiatowy Premium
- w wiadrze 25 kg - 18,70 zł/kg z VAT
(od 12 wiader pytaj zniżkę u menedżera)
- w beczce 290 kg - 18,20 zł/kg z VAT.

Miod premialnej jakości, którym jego zamierzyła przyroda. Zbiera się pszczołami w regionach północno – wschodniej Ukrainy, głównie ze słonecznikowych pól.

Wysoka gatunkowośc każdej partii miodu jest potwierdzona weterynaryjną kontrolą Polski i badaniami autorytatywnych laboratoriów.

Dostawa z magazynu pod Warszawą - 3 dni i kosztuje:
1-3 wiadra kurier GLS 35 zł z VAT za każde wiadro, płatność za pobraniem
4-11 wiader kurier Geis 150 zł z VAT, płatność za pobraniem

12-24 wiader kurier Geis 230 zł z VAT, płatność za pobraniem
1 beczka kurier GEIS 170 zł z VAT
2 beczki kurier GEIS 230 zł z VAT.
Usługa płatność za pobraniem włączona do wartości.

Pełny komplet dokumentów na miód, który jest przygotowany do sprzedaży może być ściągnięty tutaj: https://nectarica.com/quality-sertificate/?lang=pl
Telefon: +48 (22) 400 43 01 (pn - pt 8.00 - 17:00)
Strona internetowa, Kup online: https://sklep.nectarica.com/

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 23585

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (17 Września 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Skrzydełka z miodem i chili

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ogórki z miodem

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Ciasteczka imbirowe z miodem

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ciasto orzechowe z miodem

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych