Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Pszczoły sprzedam


Sprzedam rodziny pszczele (bez uli) na ramce wielkopolskiej, dadanta oraz warszawskiej poszerzanej.
Odbiór rodzin po przeglądzie wiosennym w zależności od pogody. Cena rodzin oraz termin odbioru do ustalenia.

Przyjmuję zamówienia na odkłady pszczele z matkami rasy kraińskiej. Odkłady wielkopolskie 5 ramkowe, dadanta i warszawskie poszerzane 4 ramkowe. Cena odkładu 230 zł, odbiór w czerwcu po uzgodnieniu terminu.

Przyjmuję również zamówienia na matki pszczele rasy kraińskiej linie: ERIKA, NIEMKA, AGT, HINDERHOFER nieunasienione w cenie 20 zł po 10 maja br. oraz czerwiące w cenie 60 zł po 25 maja br.

Kontakt: 602 635 270, 668 308 766

www.nektar.info.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2733

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (17 Lutego 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Konferencja Współczesne Uwarunkowania Zarządzania Środowiskiem

Biały miód leśny z Mount Oku

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chałka z szafranem i miodem

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem