Portal Pszczelarski
Firma Łysoń
Firma Łysoń

[Sprzedam] Wosk pszczeli oczyszczony 100%


Witam!

Oferuje wosk pszczeli.
Wosk w 100% naturalny , oczyszczony oraz sterylny .
Wysylka jest możliwa do każdego kraju UE.
Cena jest 32zl netto +VAT
Opłata za pobraniem oraz wypisujemy fakturę .

My już współpracujemy z klientami z Hiszpanii ,Niemiec,Litwy,Estonii,Czech,Finlandii oraz całej Polski.
Zapraszamy do grona naszych klientów .

-brykiety są po około 12-15 kg
-przy zamówieniu powyżej 2000kg ,cenę można uwzględnić .

Jest możliwość zakupu 3000-400 0kg na wygodniejszych warunkach ,
omówienie telefonicznie !

Z wyrazami szacunku,

Borys
+48575806908

BEES&WAX Sp.z.o.o.
Ul.Rakowicka nr 10B/lok.4 ,
31-511 Kraków ,Poland
NIP:678316349 9
REGON:365804359
Zakład w Chrzanowie:
Sowia 6D, 32-500 Chrzanów .

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1198

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (28 Stycznia 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Słodka sałatka z kurczakiem

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Kapusta czerwona z porto

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową