Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Zatwór styrodurowy ul wielkopolski ocieplenie


Zatwór wykonany ze styroduru, który jest znacznie bardziej odporny na zgryzanie niż styropian. Materiał ten doskonale zatrzymuje ciepło, może być stosowany w zimie do zacieśniania i ocieplania kłębu, jak i w lecie przy tworzeniu odkładów.

Górna belka wykonana jest z solidnej sklejki o grubości 1cm, która jest klejona do styroduru i przykręcana wkrętami ocynkowanymi.

wymiary:

górna beleczka - 39,3cm

wysokość - 27cm

szerokość 36,5cm

Jesteśmy legalnie działającą firmą, wystawiamy faktury lub paragony.

Przy większych ilościach istnieje możliwość uzyskania rabatu.

tel. 507 948 910

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1621

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (23 Stycznia 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Stan warrozy w pasiekach za pomocą obserwacji osypu zimowego - badanie

Oddziaływanie Varroa destructor na rodzinę pszczelą

Varroa sp. jako immunosupresor chorób wirusowych

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Szkolny Dzień Pszczoły

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Piernik sułtański