Portal Pszczelarski
Firma Łysoń
Firma Łysoń

[Sprzedam] Sprzedaję wosk. 50 000 kg z Ukrainy.


Chcę znaleźć partnera, z którym możesz pracować przez długi czas.
Mam duże partie hurtowe miodu
Gryka - 25000 kg
Acacia(akacja)-30000 kg
Lipa (Lupa)-50000 kg
Gwałt 15000 kg
Pyłek -20000 kg
Wosk 50000 kg
Propolis 1500 kg

Zadzwon do mnie pod numer
+380689503137 Viber /WhatsApp
Lub napisz do mnie SMS
sashaherasimchuk1997@gmail.com

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 963

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (12 Stycznia 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Żeberka w sosie czosnkowo-miodowym

Ryż cytrynowy z miodem

Tarta z brzoskwiniami i miodem

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bananowe chipsy z miodem

Nalewka jaśminowa z miodem

Wigilijne łazanki na bogato