Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Sprzedam rodziny pszczele


Sprzedam na wiosnę rodziny pszczele. Posiadam na sprzedaż 20 rodzin na ramce wielkopolskiej i 10 na ramce dadanta.
Cena 500 zł dot rodziny z matką znaczoną linii Bukfast (hodowca Anna Helman ze Słubic) na ramce wielkopolskiej lub dadanta.

Mam również na sprzedaż 10 rodzin pszczelich z matkami własnej linii hodowlanej (mix bukfasta z krainką) za 400 zł/rodzina. Matki nieznaczone, z 2018 r.

Sprzedaż rodzin bez ula, siła rodzin minimum 5 ramek (dadant) i 7 wlkp. Sprzedaż po pierwszym oblocie.

Wiecej informacji pod nr tel 608 220 394. Pszczoły w rejonie Płońska (Mazowsze)

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 2243

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (12 Stycznia 2019)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Piernik sułtański

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem

Żurawina z miodem i wanilią