Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Przyjmę zamówienia na matki pszczele na sezon 2014


Przyjmę zamówienia na matki pszczele na sezon 2014. Matki po reproduktorkach linii Car Gema, Car Prima, Car Niemka. Matki nieunasienione od 20 maja w cenie po 18 zł, matki unasienione naturalnie ze sprawdzonym czerwieniem od 1 czerwca w cenie 45 zł. Przy 10 sztukach jedna gratis. Plus koszt przesyłki 12 zł. Matki bez dotacji. Tel.781471129 ,71-3968443- wieczorem, mail Stricta@wp.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1532

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (20 Lutego 2014)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Obowiązki pszczelarza na koniec roku podatkowego

Koszty pośrednika handlu produktów pszczelich

Pasieki powyżej 80 rodzin pszczelich - formy opodatkowania

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Konferencja Współczesne Uwarunkowania Zarządzania Środowiskiem

Biały miód leśny z Mount Oku

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Filet limonkowo-miodowy z ziołami

Szynka miodowo-musztardowa z rozmarynem

Ryż cytrynowy z miodem

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie