Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Komora dekrystalizacyjna na 4 beczkę lub IBC Eurocube


Komora dekrystalizacyjna na 4 beczkę lub IBC Eurocube na palecie o wymiarach 1250 mm х 1250 mm. Ogrzewanieod od + 20°С do + 70°С TM Apiterm
CENA 2100 PLN
Dostarczamy pocztę międzynarodową do Polski z Ukrainy
Podana cena jest bez kosztów wysyłki.
Poszukujemy przedstawiciela w Polsce dla naszych produktów
Tel. kom. Viber +380503444424 Sergey (rozmawiamy po-polsku)
e-mail: apitherm@gmail.com (można pisać po-polsku

WIĘCEJ INFORMACJI
Komora jest urządzeniem służącym do dekrystalizacji miodu i inne produkty, czyli zmiany struktury miodu ze stałego (skrystalizowanego) w płynny. Wyposażona jest w element grzejny oraz wentylator, który umożliwia lepsze rozprowadzenie ciepła wewnątrz komory. Zastosowanie termoregulatora zabezpiecza przed przegrzaniem miodu.

Parametry urządzenia:

zasilanie: 220V / 50Hz
zakres regulacji temperatury:od + 20°С do +70°С
moc grzałek: 1.6 kW
Wymiary zewnętrzne:

wysokość: 1250mm
szerokość: 1250 mm
głębokość: 1250 mm
Wymiary wewnętrzne:

wysokość: 1350 mm
szerokość: 1350 mm
głębokość: 1350 mm
Gwarancja 1 rok.

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 1900

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (26 Września 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Pierniczki na miodzie

Ogórki z miodem

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Pierniczki świąteczne z miodem

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie