Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Dekrystalizator do miodu grzalka na beczkę 200 l/300 kg TM Apitherm


Dekrystalizator do miodu grzalka na beczkę 200 l/300 kg Ogrzewając do temperatury +40 ° C TM Apitherm
www.apitherm.com.ua
CENA 340 PLN
Dostarczamy pocztę międzynarodową do Polski z Ukrainy
Podana cena jest bez kosztów wysyłki.
Poszukujemy przedstawiciela w Polsce dla naszych produktów
Tel. kom. Viber +380503444424 Sergey (rozmawiamy po-polsku), na e-mail: apitherm@gmail.com (można pisać po-polsku)

Użycie dekrystalizatora jest bardzo proste: nakłada się go na beczkę (metalowy, plastikowy) i podłącza się do prądu na czas całkowitego rozpuszczenia się miodu. Jest bardzo praktyczny ponieważ aby rozpuścić miód, nie potrzeba wyjmować go z pojemnika w którym się znajduje. Urządzenie nagrzewa się do temperatury + 40°C, co powoduje, że miód się nie przegrzeje zachowując swoje cenne i użyteczne właściwości. Obwód dekrystalizatora można regulować ściągaczem, który znajduje się z boku tak aby przylegał do pojemnika.
Dekrystalizator pasuje na beczkę 200-210 litrów.TM Apitherm
Zasilanie 220 V
Moc 250 Watt
Wymiary:
Szerokość regulowana: minimum 187 cm (obwód)
Wysokość: 88 cm
Istnieje możliwość wysyłki, po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym. Tei. kom. +380503444424 Viber (rozmawiamy po-polsku)

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 5798

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (26 Września 2018)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ogórki z miodem

Ciasteczka imbirowe z miodem

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Łukasz Karol Uliasz

Łukasz Karol Uliasz

Autor artykułów

Profesor i dr hc apiterapii i ziołolecznictwa, naturopata dyplomowany, pszczelarz zawodowy, rzeczoznawca chorób pszczół i specjalista pozyskiwania produktów pszczelich. Prefekt Akademii Apiterapii Medycznej i Ziołolecznictwa im. prof. Bogdana Kędzi, promującej dorobek prof. Kędzi oraz apiterapię w użyciu. Autor publikacji pszczelarskich, historycznych, medycznych i etnograficznych. Prowadzi izbę pamięci i mini skansen pszczelarsko-bartniczy w powiecie kozienickim.

Łukasz Karol Uliasz - Rozważania o życiu i zdrowiu. Kontekst apiterapii

Łukasz Karol Uliasz - Etyka pszczelarska i prawo naturalne w pszczelarstwie

10 przykazań profilaktyki zdrowia

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Konferencja Współczesne Uwarunkowania Zarządzania Środowiskiem